swapketen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
  en wij horen tot dit volkje: 
  Laatste artikelen
  Het is zover! na al het tekenen en vergaderen. Na al het denken en nog eens praten. En vooral dromen: mijn vila staat in de steigers! Groooooot dat het wordt! Markus zegt dat het op de toekomst is berekend...... wat hij daar nu weer mee bedoeld? Echt hoor, ik ga hier van t ene raatsel naar t andere!.
   
  links komt de voordeur met achter in de gang een wc en een trap naar de 1ste verdieping waar de slaapkamer komt en de badkamer. Bovendien een heel groot balkon, haast helemaal om de bovenverdieping heen!
   
  Hier kan je zien waar mijn bed ongeveer komt te staan. Rechts kan je nog net de keuken zien. Die krijgt een soort plaatsje met een hekje waar de keukendoeken aan kunnen drogen en zo.
  Leuk wordt het, vind je ook niet? Ik ben hartstikke blij want het wordt echt zoals ik me gedroomd heb!
   
  kusseltjes, Swapketén 
   
   
  Lees meer...
  moeten jullie nou horen: ik ben gewoon achtergelaten - gedumpt dus! echt waar.
  En dat noemen ze nu L O G E R E N!!!! pfffffffffff Nu vraag ik jullie: als je nou mee mag op de koffie bij Akke (en dat wordt dan al zowat middagthee want Markus moest zo nodig aan de auto knutselen....) is de koffie op, heb ik mooie toffeltjes gekregen én wat te snoepen, zijn ze nog lang niet uitgepraat dus ga ik lekker tukken in mijn trekkersdoos. Nou ja - toen was er dus gestommel en gesmak en 'daag', doe ik de doos open en wat zie ik?????? Dirk met schone sokken aan, languit op de bank en verder NIETS, leeg niënte niets.
  Ik roepen joh, roepen! Deden ze buiten aan mee: Dag, dag Akke, Dag, dag Markus en Mincka! en ja: nee dus, niks dag Swapketén! 
  Gedumpt ben ik echt waar, want toen Akke weer binnen kwam zei ze: ach gossie, nee, ze zijn t doosie vergeeeeten, zei ze echt hoor!
   
  Nou ja, ik krijg een slaapplekje bij Cailin en Shauna en Akke zei al dat ik mag helpen om ene Josje te ontvangen, zal wel, weet ook niet hoor wie dat nu weer is. En dan mag ik ook Sinterklaas vieren bij hun, nou dat is tof, want M&M doen daar niet aan!
   
  Ik vraag me wel af of Mama Nella dit allemaal wel goed vindt en of ze wel weet hoe die 2 met me omgaan! ik hoop dat ze zich geen zorgen gaat maken over me.
   
  Nou ja, ik heb de bibbers en hoop dat dit allemaal wel weer goed komt. Akke zegt dat ik z`ondag naar Amsterdam ga met hun............. en dat ik dan weer bij M&M ben. OK dan!
   
  kusseltjes, Swapketén
  Lees meer...
  Vandaag was ik met M&M boodschappen doen. Kijk eens wat ik gekregen heb:
   
   
  En weten julloe waarom ik dit gekregen heb? Nu kan ik ook Sinterklaasvieren......... kijk maar bij t tijdschriftvan Marmod - jullie weten wel: de mama van mijn zusje Swapke.
  Markus begon direct te zingen toen hij me met mijn nieuwe schoenen zag: "Juchu, ich hab'neu' schu' " leuk hé? Nu moet Mincka van hem gaan zoeken naar de rest van dat lied. want meer herinnert hij zich er niet meer van.
  Er is trouwens nog meer gekocht - voor bij het huis van een kunstschilder en dingen voor in een naaimachinekap, maar die zie ik niet op deze foto, gek eigenlijk. Morgen zal ik vragen of dat alsnog kan! 
   
  Dag allemaal tot spoedig,
   
  kusseltjes van mij 
   
   
   
  Lees meer...
  Vandaag ben ik met Mincka naar Schiphol geweest - waar al die vliegtuigen staan. Die gaan naar alle andere landen op de wereld, hartstikke gaaf is dat. Mincka ging haar dochter uitzwaaien die met een vriendin naar Suriname is gegaan. Ja, ik was mee, en nee, geen foto's gemaakt - te veel kusseltjes en praatmomenten en heel veel koffie!
  Nou ja, toen dat achter de rug was, toen was Mincka ineens weer bij de tijd: O mijn Swapketén, o mijn breiseltje en meer van zulks.................. Markus noemt dat een schuldgevoel, snap ik niet zo, maar als hij het zegt, toch, dan zal t wel zo zijn.
   
     
  Nou en toen heeft ze dit voor me gekocht, een trekkersdoos ............. meer weten? Kijk maar
  op mijn eigen log.
   
      kusseltjes, Swapketén 

  Lees meer...

   
  Ik heb een nieuw vriendje gekregen.  Flann en Raven hebben me een prachtig verhaal gestuurd over hun bezoek aan Artis en wauw hebben ze daaaaaar leuke beesten zeg! En ook een klein olifantje Jendie of zo heet ze geloof ik. Helemaal prachtig, dat beest - en nu heb ik er eentje voor mezelf en hoef ik niet eens naar Artis. Ik heb mijn eigenste Tromp, lief he?
   
  Maar goed, ik was dus naar Schiphol en heb een reuze cadeau gekregen! ik ben er hartstikke
  mee in mijn sas. Nooit meer gefrommeld zitten tussen sleutels en geld en weet ik wat!
  Ik heb mijn eigenste trekkersdoos met een foto van Bibombl erop. GAAAAAAAAAFFFFFF
   
   
   
   
   
   
  Hier zien jullie mij en de trekkersdoos
   
   
  - is dat niet handig? We passen er allemaal in!   Pablo moet nog een beetje wennen, maar haas en Bibombl vinden het prachtig.
   
  En ik? ik ben hartstikke verwend vandaag.
   
  JOHO ik heb mijn eigen trekkersdoos.
   
  kusseltjes 
  Lees meer...
  Zo, nu ga ik vertellen over het bezoek van Flann. Ik moest nl ff op de foto's wachten - die had Marion gemaakt......... Mincka is wat onhandig geloof ik met al dat soort apparaten. Nou ja, geeft niet.
   
  Flann kwam en ze had haar rolschaatsen en haar stelten meegenomen. Tof hoor van haar. Eerst heb ik haar mijn meubeltjes laten zien - het zijn protodingesen en worden nog 'echt' maar ik vind ze zo al echt eigenlijk.
   
   mooie kleurtjes he?
   
     
  Flann heeft poezen bij Marion. Ik heb ook poezen maar ook een hond: Sjappah en natuurlijk mijn eigen Pablo uit amerika. Maar goed ik ben heel erg trots op Sjappah en ben met Flann bij hem op bezoek gegaan.
  Daar houdt hij van, omdat ie al wat oud is, is bezoek een fijne afleiding voor oudemannetjes-pijntjes, zegt Markus
   
   
   
   En toen gingen we naar het bos - dát was pas echt leuk!!!!
  Klimmen in de boom! ging hartstikke goed zo met zijn tweeen! en Marion en Mincka zagen eerst nix LOL
   
   
  Aan Mincka is hier te zien wat ze wel van ons vond..... een stelletje bengels noemde ze ons en vervolgens heeft ze heel hard gelachen! 
  We hebben ook over paddestoelen geklommen en heerlijk uit zitten rusten,  sommige lijken wel tafels en stoelen!
   
   
   
   
   
   
  En wat denken jullie van deze paddestoelen? die zijn
   
   
   
  pas bijzonder en zijn wel zo hoog als een berg!
   
   
  en moooooooooi dat het daar is!!!!  
   
   
   Ik heb gehoord van Swapke toen ik bij haar was in Rijswijk dat het een heel gedonder is om gewassen te worden.... dus ik heb snel mijn sokken en schoenen afgeveegd - ik hoef al dat zeep en nat niet hoor! ik hoop dat ik snel laarzen krijg voorwe weer naar t bos gaan.
   
   Thuis zijn we gaan spelen met
   mijn nieuwe hobbelbeesten
   
  en toen we helemaal moe waren hebben we thee gekregen - heel gezellig was dat want we mochten aan de tafel voor Mincka's theepotproject zitten en kregen ook het nieuwe servies.
  Mincka zei dat je dat doet als er gasten zijn: speciaal servies en zulke dingen. OK als dat zo is....
  ik vind t allang goed 
    
   
   
   Nou en toen de grote mensen gingen eten waren wij heeeeelemaal uitgeteld!
   
  kusseltjes van mij 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Lees meer...
  Flann was bij me, dat kan je op mijn eigen log lezen!  
  ik wil nog even vertellen dat we hartstikke moe waren en toen de grote mensen gingen eten waren we best wel uitgeteld en hadden we ook niet veel zin in eten meer eigenlijk!
  maaaaaaaaaar: kijk eens hoe Marion daar zit........ ook een beetje moe misschien????????
   
  kom maar snel lezen op mijn log
   
  kusseltjes Swapketén 
   
   
  Lees meer...
  Vandaag kwam Marion met Flann! was hartstikke gezellig. Ik schrijf er nog wel over. Nu wil ik het alleen over mijn log hebben. Mincka had al een poos zitten zwoegen en steuen en klagen dat het vroeger allemaal zoveel makkelijker was toen internet nog gewoon html was...... Zal wel, denk ik dan maar: ze heeft soms wat moeite met nieuwe dingen - breiwol heeft ze niet veel in haar hoofd neem ik aan....
   
  Maar goed, Marion kwam dus en heeft ook al zitten steunen en zwoegen. Toen hebben ze Jet nog gebeld...... maar toen die terug belde toen ineens was het helemaal top! Het probleem is dat ik Swapketén heet, met een streepje op de laatste e...... en t log houdt niet van die streepjes in de namen van foto's en zo...... OPGELOST!!!!!
   
  Vanaf nu kan ik dus foto's sturen en verhaaltjes schrijven - ik heb ook een computer: een laptop heet die, zegt Mincka..... ok een laptop heb ik dus!
   
  Zo en nu ga ik uitrusten van het bezoek van Flann en morgen ga ik daar over vertellen enzo....
   
  Kijk hier ben ik met Pablo - die heb ik gekregen van Chris in Amerika, mijn zusje Swapke bracht haar mee terug toen ze daar had gelogeerd, lief he? 
  groetjes, Swapketén     
  Lees meer...
  Joho! Mincka is de hele avond aan het zuchten...... en puffen! Ze lijkt mama Nella wel als die aan t bevallen is.....
  En nu.....: nu heb ik een bed. t Is een proto - morgen wordt ie nog wat aangepast maar ik mag er vannacht, met de eenden, in slapen. Moest wel beloven om niet te druk te doen omdat ie anders al weer instort.
   

  Lees meer...
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl