swapketen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
  en wij horen tot dit volkje: 
  Bekende nederlander
  Ik ben vanaf nu een bekende nederlander! Heb een hele middag mogen acteren, leuk dat dat was! De aanleiding was een beetje erg naar want Swapke is weg, meneer P.Post heeft haar niet bezorgd bij haar volgende adres. Ik ben voor de film nu haar officieele standin! Over een paar dagen kom het op de tv, ik zit daar nu alvast voor zodat ik het echt niet kan missen! 
  Ik heb heel veel gedaan hoor! Op Sjappah gezeten  wel dat doe ik zo vaak dat dat eigenlijk niet als acteren geldt, maar goed.  
  En in de auo gezeten,  ook niets aan dus.
   
  Nee het werd echt menis toen ik in een enveloppe werd gedaan en die werd ook dicht geplakt....... zat ik daar in zo'n afgedankt pepermuntdoosje dat nu ineens koffer heet.... in die enveloppe. brrrrrrrrrr.
   
  Toen ik er weer uit mocht heb ik niets laten merken over dat het zo eng was. Nee een echte actrice lacht altijd, dus ik ook! grijns.
   
  Ik moest ook heel lang wachten, die tijd heb ik bij Jik door gebracht. 
   
  Hij was juist met Jok en Wopke voor het huis. Ik had Pablo meegenomen, dan heeft die ook weer eens een uitje nietwaar. 
   
  Die arme jongen weet nog van niets. Denkt dat zijn verloofde op reis is....... tja, en Marmod zei dat ze dat later wel zou vertellen...... dus ik heb maar gedaan alsof mijn neus bloed - nou Marmod mijn hart bloed hoor! die arme Jik. We hebben samen gezellig thee zitten drinken en koekjes gegeten en het was reuze gezellig bij hem. Ik snap best dat Swapke verliefd op hem is geworden!

   
  Ik heb hem gezegd dat ik alleen maar voor de tv opname gekomen was en dat dat erover ging dat Mincka&Markus hetzelfde huis heeft als Marmod - niks leuk hoor om erover te liegen! Hij wilde ook nog met me op de foto, lief staan we erop he? 
   
  kusseltjes, Swapketén 
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl