swapketen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
  en wij horen tot dit volkje: 
  Ik ben helemaal blij
  Kijk eens waar Markus mee aan kwam lopen: 
    
   
  Dit zijn Kloonjte en Pojke
   
  Wat zijn ze lief hé? en ook best stoer. Ze zijn even oud, zoiets heet "een tweeling" gek woord vind ik dat eigenlijk.
  Ik ben hartstikke blij! Nu ben ik niet meer het enige wollebollebreisel kindje hier in huis! Natuurlijk is er haas en eendje en zo, maar die zijn om mee te spelen, dat is toch anders hoor. En ik ben niet de enige hoor die zo blij is! kijk die man nu toch eens stralen!
    
       
   
  Markus heeft ze van alles laten zien in huis en ik heb samen met Mincka foto's gemaakt, want ze had best hulp nodig om het heel mooie kiekjes te laten worden.
   
    Pojke helpt hier Kloontje om op t treintje te rijden. Niet makkelijk want je moet dan heel hard en heel stevig met je voeten afzetten, anders kom je echt niet vooruit en piepen dat dat ding doet!!!!!!
   
             Markus heeft ze laten zien waar de boeken staan en bedacht dat ze in deze stoel heel, heeeeel makkelijk samen kunnen lezen, slim bedacht he?
   
                              Pojke is best sterk merkte ik, want hij heeft er geen moeite mee om Kloontje rond te rijden in de kruiwagen. Ze zat heel hard te lachen en had heel veel pret. Straks ga ik hem vragen of hij mij ook rond kan rijden, lijkt me best spannend eigenlijk.
   
  En toen was er een verrassing: Mincka heeft een speciaal stoeltje voor boeken, helemal uit Suriname. Wij mochten daar op zitten met zijn drietjes en kregen daar....... zoooooooooooo lekker: taart, echte taart die Mincka heeft gemaakt, dus van chocola natuurlijk met heel veel nootjes.
   
  We zaten heel gezellig met uitzicht op het water en de bootjes achter het grote huis. Zo konden Kloontje en Pojke zien hoe het er daar uitziet. Tijdens het smullen en smikkelen heb ik ze vertelt hoe leuk het spelen is daar in de tuin.
   
   
  Dit zijn wij! Een officieele foto op schoot bij beer. We kwamen namelijk in het huis van beer om even rond te kijken en beer leek het leuk om met ons op de foto te gaan (die is een heel klein beetje ijdel hoor, die beer).
   
  Ik ga nu gauw de laptop dichtdoen en het gezellig maken hier op ons theeblad.
   
  kusseltjes 

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl