swapketen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
  en wij horen tot dit volkje: 
  HIEPERDEPIEP
   
  en er is er een jarig hoera hoera en dat feest dat vier ik! Joepie de dinges! Ik ben jarig vandaag. 1 jaar Swapketén, niet te geloven hé? Hallo mama Nella een dikke kus van mij en jij ook gefeliciteerd dat je al weer 1 jaar mijn breimoeder bent!
   
  En verwent dat ik ben! Jullie gaan allemaal jaloers worden, zeker weten. Ik mocht een verjaars partijtje geven en zeggen hoe ik dat allemaal wilde doen dus. 
  Nou dat raden jullie niet dus vertel ik het maar: We hebben mijn partijtje in de vrachtauto gevierd, gister al. En leuk dat we het hebben gehad! hartstikke leuk! Met zijn vijven uit het raam gehangen, en op de vrachtauto geklommen. Sjappah was ook mee. Vond  Pablo hartstikke fijn, was ie eens niet de enige hond in het gezelschap.  
   
  Eerst reden we naar Schiphol en daar moesten we een hele poos op een soort parkeerplaats staan, een dock heet dat.  En toen gingen we wel meer dan 2 uur rijden naar Venray. en daar moesten we heel lang wachten voor we weer konden gaan rijden. Alles, werd uitgepakt en geteld wat uit gepakt werd! meer dan 5000 dozen waren dat.
   
  Wat een hoop knopjes hé? En Pablo maar blaffen  dat we voorzichtig moesten doen! Zien jullie hem zitten daarboven? Maf beest. op een partijtje doe je toch nooooooit voorzichtig?????
   
  Die vrachtauto is alleen voor mannen geloof ik, staat er tenminste luid en duidelijk voorop!  
    die zijn dikke vrienden geworden, Pablo en Sjappah.
   
   
  en dit is mijn speciale verjaardags foto! die komt in mijn huis te staan, in een fotolijstje!
   
  En vandaag heb ik dus heeeel, heeel lang uitgeslapen want moe dat ik was!
   
  kusseltjes, Swapketén. 
   
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl