swapketen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
  en wij horen tot dit volkje: 
  op reis
   
  Tjonge jonge wat een drukte is het hier tegenwoordig! Mijn theeblad is één groot pretpark lijkt t wel.
   
  Ik kijk dus niet dubbel en heb geen brilletje nodig heb ik ontdekt. Mama Nella had een hele poos terug voor Markus een stoere tweeling van de pennen laten lopen. Nou STOER zijn ze hoor, echt waar. Ze verstopten zich en bleven weken en weken zoek. Zo zoek dat mama Nella opnieuw in barensweeën ging en de volgende tweeling op de wereld bracht. Die kwamen netjes aan in een flopje en Mincka heeft ze bij me gebracht op t theeblad. Dat zijn dus Pojke en Kloontje. Die eerste tweeling kwam dus uit dat stratenboek gekropen..... gekke plaats eigenlijk en dat zijn dus Yakomo en Esmeralda. Zij krijgen een eigen huis dat mee kan reizen met Markus. Om te wennen zijn ze deze week al mee gereisd, in de reiskoffer die Akke voor mij heeft gemaakt........

   Stoer zitten ze daar he? Markus heeft een speciaal plekje voor ze gemaakt zodat ze fijn naar buiten kunnen kijken!
  en zo ziet zijn vrachtauto er uit. Het is de aller mooiste en aller beste en aller fijnste vrachtauto van de héle wereld vertelden Yakomo.  Nou ja, dat zal wel weer.
   
  Yakomo gaat ook vrachtwagenchaufeur worden zei hij. Maar Esmeralda zegt dat ie elke dag iets anders wil worden dus dat dit wel los zal lopen. 
  Hij heeft van Markus geleerd hoe je de koelmoter aan moet zetten. Nou ja zeg, doet ie daar zo stoer over, iedereen kan toch een knopje omzetten, of niet soms?
                                     
  Eigenlijk ben ik toch wel een beetje jaloers hoor, dat zij met Markus mee zijn geweest! Ik ben nog nooit mee geweest en heb ook nog nooit die motor aan mogen zetten.
  Markus vond het leuk vertelde hij dat ze mee waren met hem. En deze foto heeft hij gemaakt speciaal voor mij om te laten zien hoe groot die vrachtwagen is. Nou: die is dus écht groot hoor! Kijk maar.
   
   
  kusseltjes, Swapketén 
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl