swapketen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
  en wij horen tot dit volkje: 
  Meet and Greet
  Ik ben vaak opstap met M&M en ik weet dat er heel veel foto's gemaakt zijn. Echter even hier schrijven komt maar niet van, stom eigenlijk.
   
  Maar nu heb ik wel zo iets leuks gedaan - daar wil ik nu toch wel even over vertellen.
   
  Samen met Mincka ben ik naar een boekenwinkel in Amstelveen gegaan. Er kwam een mevrouw met een enorm huis met muizen en ze heeft een boek geschreven.
  En ik ging mee om die muizen te begroeten en gelijk ff vertellen dat ze echt niet de enigen zijn die in een vreemdsoortig gebouw wonen: ik woon nog altijd op een theeblad, om maar iets te noemen.......
   
   
  Wel eng eigenlijk om met die muizen op de foto te gaan, gelukkig had
  Mincka een oplossing......
   
  Samen met die muizen dus, op t boek van hun.
    Leuk zo hé?
   
   
  Er kwamen heel veel mensen naar die boekenwinkel om te horen van Karina Schaapman over deze muizen, hun huis én het boek dat ze over hen geschreven heeft. Vraag me nu wel af waarom M&M dat nog nooit over mij hebben gedaan....... Ik ben toch nog veeel leuker dan 2 van die muizen........ OK ik ben jaloers, sorry, maar t moet me even van mijn hart hoor.
   
  Na afloop mocht ik even op visite in een deel van dat huis - best spannend hoor want ergens verwachtte ik toch dat er zo'n muis aankwam lopen en ik ben toch maar een heel klein wollebollebreisel-meisje. Mincka zei dat die muizen in een plasticzakje wonen als ze op reis zijn, maar ja, ze zegt wel eens meer wat dat toch weer anders blijkt te zijn (soms)
   
   
  Mincka heeft dat boek gekocht en ik ga dat straks gezellig lezen.
   
  en ik ga dromen over een huis voor mezelf, het zal er toch eens van komen mag ik hopen!
   
     
  Karina heeft dit gemaakt met heeeel veeeeel dozen en met papier-maché. Ook heeft ze heel veel printjes op het internet gezocht en dingen gemaakt van kralen en plastic flesjes. Zo knap dat ze dat allemaal bedacht heeft! Drie jaar heeft dat geduurd voor t klaar is.
    
   
   
  Ik ga zeker weer opbezoek als Karina naar de beurs in Arnhem komt. Want echt: het is heel gezellig daar in dat huis - en misschien vallen die muizen ook wel mee. 

  Karina Schaapan heeft natuurlijk ook een blog: http://hetmuizenhuis.blogspot.com/

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl